Olen syntynyt ja asunut suurimman osan elämästäni Helsingissä. Olen aina ollut innostunut valokuvaamisesta ja tämän ammatin opiskelin Taideteollisessa Korkeakoulussa Helsingissä, josta valmistuin tieteellisteknisen valokuvauksen linjalta.

Toimin pitkään valokuvaajana Helsingissä Foto Karasella ja vuonna 1998 ostin yrityksen itselleni.

Paljasjalkaisena helsinkiläisenä otin ison askeleen urallani; muutin Vaasaan 31.12.2004. Vaasasta käsin olen toiminut siitä lähtien.

Täällä Vaasassa on mielestäni enemmän rauhaa keskittyä valokuvien valmistamiseen. Digitaalinen kuvankäsittely vaatii aikaa, tarkkuutta ja mielenrauhaa, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Erikoisalaani työssäni ovat tekniikka-, teollisuus-, mainos-, tuote- ja arkkitehtuurikuvaus. Kuvaan myös jonkin verran henkilökuvia, tapahtumia ja luontoa.

Olen työskennellyt ja valokuvannut mitä erilaisimmissa paikoissa: ilmassa, maan päällä ja maan alla.

Tähän kaikkeen tarvitaan kokemusta, ammattiylpeyttä, sitkeyttä, näkemystä ja tietysti valon ja varjon tärkeyden ymmärtämistä.

Valitsen sopivan valokuvauskaluston asiakkaan tarpeiden mukaan. Teen myös digitaalista kuvankäsittelyä, joka nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus mainoskuvissa.

Valokuvaan melkein joka viikko Helsingissä ja sen ympäristössä, joten keikat siellä sopivat minulle hyvin.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, soita tai lähetä sähköpostia, niin sovitaan lisää. Yhteydenottosi voit tehdä joko suomen tai ruotsin kielellä.